KETENINTEGRATIE EN WORKFLOW

Acto heeft een slimme, configureerbare workflow-engine geïntegreerd met de ERP-software. Hiermee worden generieke en specifieke workflows ‘drag & drop’ geconfigureerd. Zowel voor gestandaardiseerde branchekoppelingen maar ook voor specifieke koppelingen met bijvoorbeeld uw klant. Zo kunnen wij diverse oplossingen voor ketenintegratie en workflows snel naar uw wensen configureren.

KETENINTEGRATIE EN WORKFLOW

Bij het ontsluiten van ERP is het belangrijk dat de onderlinge afspraken en gekozen proces tussen ketenpartners leidend zijn boven de techniek. Omdat het aantal variaties in systemen en processen oneindig zijn, heeft Acto gekozen voor een flexibele en wendbare oplossing in de vorm van een geïntegreerde workflow generator: AdvancedForms.

HOE DOEN WE DAT

  • Het product AdvancedForms is integraal onderdeel van het ActoProject en ActoService.
  • Workflows van output documenten, zoals de factuur, worden standaard meegeleverd. De factuur ondersteunt alle denkbare vormen. Van INSBOU, UBL tot specifieke klantoutput, eventueel samengevoegd met andere informatie.
  • De tijd dat gegevens dubbel ingevuld moeten worden in het klantsysteem, is voorbij. Binnen het serviceproces koppelen we klantsystemen op eenvoudige wijze aan ActoService. Zo kunt u de call-intake compleet automatisch laten verlopen. Ook dit sluit naadloos aan bij onze no-hands filosofie.
  • Samenwerking is iets dat groeit, de integratie en workflow kan op deze wijze eenvoudig meegroeien.
  • Selfservice of als dienst? U kunt indien gewenst zelf workflows configureren of aanpassen. Of het afnemen als dienst waarin Acto vanuit standaard elementen uw processen inricht.

Ontdek de andere speerpunten

Intuitieve user interface
SharePoint Cloud integratie
Self-service Business Intelligence
Integratie Maintenance Engineering
Mobiliteit