MAATWERK IS DE NIEUWE STANDAARD

Maatwerk was lange tijd een beladen woord binnen ict. Het werd afgedaan als duur en onpraktisch. Maar vaak was het nodig om bepaalde, specifieke processen te ondersteunen. Met het nieuwe ERP-ecosysteem kunnen wij maatwerk leveren, tegen de kosten van een standaardoplossing. En dankzij ons platform ook nog snel te realiseren, omdat wij niet hoeven te programmeren, alleen nog maar modelleren. Hiermee zijn we 3 tot 5 keer sneller ten opzichte van de traditionele werkwijze.

modellen

MAATWERK EN PERSONALISATIE

Commodotisering zorgt dat bedrijven hun onderscheidend vermogen verliezen. Personaliseren van producten lijkt een oplossing, dichter tegen de klant aanliggen en een hoge mate van flexibiliteit kunnen bieden. Dit geldt ook voor ict-bedrijven. In het door ons ontwikkelde ERP-ecosysteem van nu en morgen is personaliseren van producten en processen, van essentieel belang. Een groot aantal producten, zoals flexibele ketenintegratie, selfservice BI en mobiliteit kunnen nu al gepersonaliseerd worden. Maar ook de processen binnen het ERP zullen op basis van maatwerk (zelfs op niveau van de eindgebruiker!) gepersonaliseerd worden. Het is confectie wat voelt als een maatpak.

 

HOE DOEN WE DAT?

Onze visie is dat het vertrekpunt gebaseerd moet zijn op best-practice die zich blijft ontwikkelen richting de ‘no hands’-filosofie.

  • Als eerste wordt er op basis van 37 jaar ervaring in de branche een integraal basismodel neergezet, gericht op projectmatige en servicegerichte bedrijven.
  • Daar bovenop komen de specifieke branche- en marktsegment modellen. Denk aan Utiliteit, woningbouw, Infra, Bouw, M&O etc. Hierbij zien we verschillen in taalgebruik, detail, kwantiteit, en dus in proces en UI.
  • Als laatste is er de mogelijkheid om specifiek voor uw bedrijf of afdeling processen uit te breiden of te personaliseren op die gebieden waar uw onderscheidend vermogen ligt.
  • Daarnaast heeft ieder individu de vrijheid om te personaliseren.

Ontdek de andere speerpunten

Integraal bouwen – ketensamen­werking
Data gedreven werken
No hands ERP
Wendbaar en flexibele ERP