MOBILITEIT

Het gebruik van tablets, smartphone en laptop is niet meer uit onze samenleving weg te denken. Invoer van gegevens en de juiste info tijdig beschikbaar aan de bron is essentieel voor een soepel proces. Zowel voor structurele gegevens uit ERP als ongestructureerde data in formulieren.

ONTSLUITEN VAN ERP DOOR MIDDEL VAN APPS

Onze visie is dat ERP ontsloten moet worden naar de incidentele gebruiker. Bijvoorbeeld de projectleider, monteur en verkoper die veel onderweg zijn. Daarnaast starten en eindigen processen vaak bij klanten of ketenpartners die ook aangehaakt moeten worden. Op gebied van mobiliteit hebben we daarom een modern app-platform gemaakt, waarbinnen op dit moment meer dan 10 verschillende apps beschikbaar zijn. Deze apps communiceren ook onderling met elkaar.

HOE DOEN WE DAT?

  • Mobiliteit is een belangrijk onderdeel van de  no-hands filosofie. Daarom heeft Acto in 2014 een modern HTML5 app-platform ontwikkeld op basis van Microsoft en open source.
  • Binnen het serviceproces is de Servicemonteur App beschikbaar, die naadloos communiceert met apps om te bestellen (webshop), materiaal af te halen, ontvangst te boeken, kenmerken muteren etc. Maar ook asset-informatie kan direct worden bijgewerkt.
  • Om ongestructureerde data (zoals bijvoorbeeld via formulieren) te structureren en de data te kunnen gebruiken, is er een selfservice Formulieren App gekoppeld aan het ERP. Formulieren-data wordt ontsloten via een asset-database en beschikbaar gesteld via een dashboard.
  • Ook voor project-georiënteerde organisaties hebben we diverse apps ontwikkeld. Vooral op gebied van logistiek. Zo hebben we apps om te bestellen, ontvangsten te boeken, leverplanning in te zien en een selfservice BI dashboard om alles wat belangrijk is rondom een project te kunnen monitoren.
  • Tenslotte is er een handige Uren App beschikbaar die op pc, tablet en telefoon gebruikt kan worden. Hiermee behoort overkloppen van uren of het ‘kwijtraken van uren-briefjes’ tot het verleden hoort.

Ontdek de andere speerpunten

Intuitieve user interface
SharePoint Cloud integratie
Self-service Business Intelligence
Integratie Maintenance Engineering
Ketenintegratie en workflow