SHAREPOINT CLOUD INTEGRATIE

Het publiceren en delen van informatie over de voortgang van projecten en werkzaamheden, maar ook diverse documenten, bijvoorbeeld offertes en contracten is iets wat uw klant steeds vaker vraagt. Vaak is het bij elkaar brengen van deze informatie arbeidsintensief en kost u veel tijd en geld. Om al deze informatie snel en eenvoudig te delen met uw klanten ontwikkelt bieden wij u een self service portaal. Hierbij maakt u gebruik van de bundeling van functionaliteit van Microsoft SharePoint en Microsoft Power BI in combinatie met de integratie van het Acto eco-systeem.

SHAREPOINT CLOUD INTEGRATIE

In een omgeving waar samengewerkt wordt tussen verschillende personen of partijen is het wenselijk om één punt te hebben waar data en documenten bij elkaar komen. Hiervoor wordt vaak Microsoft SharePoint gebruikt. SharePoint is een self service portaaltechniek die ontwikkeld is om eenvoudig en snel te koppelen met databases, documenten, processen, workflows etc. Zo kunt u niet alleen uw interne organisatie, maar ook uw klanten voorzien van de juiste informatie en het samenwerken nog efficiënter te laten verlopen.

HOE DOEN WE DAT?

  • We kennen als voorbeeld al jaren een SharePoint Serviceportaal waarin gegevens ontsloten worden, documenten beschikbaar worden gesteld en meldingen aangemaakt kunnen worden.
  • SharePoint kan naadloos integreren met Acto BI.
  • Dankzij de mogelijkheid tot ketenintegratie  (o.a. met behulp van Advanced Forms) kunt u diverse (automatische) workflows inrichten. Bijvoorbeeld het automatisch archiveren van werkbonnen, digitale formulieren en facturen.
  • Met de uitgebreide bibliotheek  standaard en door Acto ontwikkelde webparts kunt u uw eigen portaal vorm geven.
  • Daarnaast zijn er legio standaard integraties met andere apps uit de Office365 familie.
  • Het is een self service – oplossing – het beheer van het portaal en / of opzetten van nieuwe portalen kunt u geheel in eigen beheer uitvoeren.

Ontdek de andere speerpunten

Intuitieve user interface
Self-service Business Intelligence
Integratie Maintenance Engineering
Ketenintegratie en workflow
Mobiliteit