WENDBAAR EN FLEXIBELE ERP

Hoe mooi zou het zijn in deze snel veranderende tijd, ofwel de “digitale revolutie”, het ERP van morgen even wendbaar wordt als dat de markt van u eist? Dat deze software technologisch niet meer veroudert? En dat deze standaardsoftware uitgeleverd wordt met branchemodellen en zelfs klant specifieke modellen? Met Acto Invcitus maken we dat waar.

AGILE ERP- WENDBAAR EN FLEXIBEL

Traditioneel zien we dat ERP-systemen redelijk flexibel zijn in de inrichting, echter daarmee zeker niet wendbaar. Onze visie is dat wendbaarheid en flexibiliteit de norm moet worden. Wendbaar betekent ook dat wijzigingen en/of aanvullingen snel kunnen worden verwerkt. Een korte time-to-use is in deze snel veranderde wereld belangrijk.

HOE DOEN WE DAT?

Om flexibel en wendbaar te zijn, heeft Acto gekozen om alle processen en businessrules vast te leggen in een databasemodel. Hiermee verandert programmeren naar modelleren. Voordelen zijn:

  • Ontwikkelproces gaat minimaal 3 – 5x sneller.
  • Alles ligt vast in een databasemodel.
  • Software wordt met een druk op de knop gegenereerd voor ieder specifieke device en operating system van nu, en ook van morgen.
  • Alle processen kunnen 1:1 vanuit het model gepubliceerd worden op client, web en mobiel. Ieder met zijn eigen ingestelde UI en karakteristieken.
  • Ons partnership met Thinkwise geeft ons grote invloed op de functionaliteit van de ontwikkeltool.

Ontdek de andere speerpunten

Integraal bouwen – ketensamen­werking
Data gedreven werken
No hands ERP
Maatwerk is de nieuwe standaard